Adel Çift Etejerli Masa Takımı

Masasının etejeri ve kesonu masa tablası ile bir bütün oluşturacak şekilde üretilir. Makam masası, etejeri ve standart sehpası vardır. Ahşap renk seçenekleri vardır.
Stok Kodu
ADL-01
*
*
Paylaş:
       Makam masasının bir tarafı etejer, bir tarafı ise çekmeçeli olarak bütün olarak üretimi yapılır. Sağ veya sol olarak ofisinizin konumuna göre siparişi belirleyebilirsiniz. Masa takımı masası, dolabı ve sehpa olarak set halinde üretimi yapılır tercihen tek tek de siparişi verilebilir. Masa ön perdesi, keson gövdesi ve etejer standart olarak parlak siyah olarak üretilir, diğer ahşap kısımlar için renk seçenekleri mevcuttur. Aşağıda verilen standart ölçülerde üretilir. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz.
 

 200 cm lik kesonlu etejerli masa  Ölçüler: 220*160*75
 Makam Takımı Dolabı  Ölçüler : 180*40*93
 Sehpa  Ölçüler : 80*55*42


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Adel Çift Etejerli Masa Takımı Özel tasarım masa takımı modelidir. Mermer desenli ve lake boyalı ürün tercih edenler için makam takımıdır. Büronuz için farklı model seçenekleri için bizimle iletişime geçiniz. ADL-01 Adel Çift Etejerli Masa Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.