Enza Derili Makam Takımı

Barok stil baz alınarak tasarlanmış masa takımıdır. Ahşap ile deri birleşiminden oluşan bir tasarımdır. Farklı renk ve ölçü seçenekleri vardır. Detaylı bilgi arayınız.
Stok Kodu
ENZ-01
*
*
Paylaş:
DERİLİ MAKAM TAKIMI ENZA
Makam takımı tasarlanırken klasik bir görüntü oluşturulmak istenmiştir. Klasik tarzda ahşap ofis mobilyası sevenlerin tercih edebileceği makam takımlarındandır. Diğer klasik masalara oranla fiyat olarak uygun sayılabilir.  Takımın masası, dolabı, sehpası ve etejeri kalınlaştırılmış melamin malzeme ile imal edilmiştir. Masa önünde ve üstünde, dolap kapaklarında özel deri uygulaması yapılmıştır. Ahşap ve deri için farklı renk seçenekleri vardır.
 
Masa ölçüleri      : 220x90 cm
Takım etejeri      :100x50 cm
Takım dolabı       :220x133 cm
Sehpa ölçüleri     :70x50  cm   dir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Enza Derili Makam Takımı Enza derili makam takımı klasik tarzı sevenler için ideal bir seçenektir. Masa üzerinde deri giydirmeler vardır. Masa farklı ölçülerde üretilmektedir. Ağır patron masa takımı isteyenler bu modeli seçebilirler. Masa takımı ile daha fazla bilgi ve fiyat için bizimle iletişime geçiniz. ENZ-01 Enza Derili Makam Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.