Flat Büro Masa Takımı

Masa ayaklar özel form metal üzeri antrasit elektrostatik toz boyalı, masa tabla ve etejer için ahşap renk seçeneklerimiz vardır. Masa etejeri sağ veya sol olarak kullanılabilir.
Stok Kodu
FLT-01
*
*
Paylaş:
Flat büro masa takımı,  ayaklar özel form metal üzeri elektrostatik toz boyalı, masa tablası ve etejer melamin kaplamalı olarak üretilir.  Masa özel tasarımı ile iş yerlerinizde farklı bir görünüm katabilir. Masa ayakları standart antrasit gri boyalı , masanın ahşap kısımları için ise renk seçenekleri vardır.  Küçük ofisler için modern patron masası, yönetici veya müdür masası olarak kullanılabilir. Reklam ofisleri, mimarlık ofisleri gibi renkli ofisler için uygun bir modeldir. Farklı masa ölçüleri mevcuttur. Ofisinize uyabilecek masa ölçülerini aşağıda bulabilirsiniz.
Makam masası: 200x100 veya 220x100
Makam etejeri sabit:80x80x64h
Makam etejeri hareketli:130x60x60
Makam sehpası:60x60 veya 100x60
Makam dolabı:220x50x88 h ölçülerinde üretilmektedir.
Makam takımında ahşap renk seçenekleri vardır.
Masa takımında daha fazla bilgi almak veya ürünü görmek için mağazamıza uğrayabilirsiniz.

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Flat Büro Masa Takımı İşyerlerinde makam odaları için spor veya modern tarzda makam odası oluşturmak için için güzel bir seçenek olabilir. Metal ayaklar ile ince bir görünüme sahip olduğu için reklam ve tasarım ofisleri için tercih edilebilir. Makam masa ayakları özel ve farklı bir tasarım sahiptir. Fiyat ve ürün bilgisi için bizimle iletişime geçiniz. FLT-01 Flat Büro Masa Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.