Reward Makam Odası Masa Takımı

Masa takımı lake boyalı ve ahşap olarak üretilir. Lake bölümler antrasit veya beyaz olabilir. Ofis dekorasyonuna göre farklı renk ve ölçü seçenekleri vardır.
Stok Kodu
RWD-01
*
*
Paylaş:
       Reward makam odası masa takımı, ahşap ve lake boyalı çalışma masaları grubu içerisinde yer alır. Ofis masası tasarımı itibariyle beyaz ile ahşabın uyum halinde olusturulduğu farklı bir mobilyadır. Makam odaları için beyaz ve büyük masa arayanlar için uygun bir üründür. Masa kenarları lake boyalı , diğer kısımllar ahşap olarak üretilir. Lake bölümler istek dahilinde antrasit olarakda üretilebilmektedir. Ofis masa takımı , aşağıda belirtilen ölçülerde ofisinizin tasarım  ve ölçülerine göre seçenekleri vardır.
Masa:           220*100   200x100   180*100
Masa etejer  : 100x50
Makam dolabı:210x50x90h
Makam  sehpası: 60x60  100x60 ölçülerinde üretilmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Reward Makam Odası Masa Takımı Makam mobilyaları grubunda lake ve ahşap olarak üretilmektedir. Makam masa ayakları lake boyalı olarak üretilmektedir. Makam odalarında farklı bir tasarım isteyenler için ideal bir seçenektir. Makam masa takımı hakkında fiyat bilgisi ve ürün detayı için bizimle iletişime geçiniz. RWD-01 Reward Makam Odası Masa Takımı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.