Dream Cilalı Makam Masaları

Vip Ofisler için tasarlanan makam grubu, lake boyalı ve ahşap kaplamalı olarak üretilir. Masada frenli raylar ve özel paslanmaz kulplar kullanılmıştır.
Stok Kodu
Dream cilalı makam masaları-DRM-20
*
*
Paylaş:

Dream Vip Makam Grubu

İş hayatında nostaljiyle modern ofis yaşamını birleştiren  Vigor Vip Makam Grubu, keskin hatları seven yöneticiler için.

Dream Vip Makam Grubu

Üst tabla üst 18 mm MDF üzeri çift yüz ahşap kaplamalı, alt tabla 25 mm MDF üzeri tek yüz melamin kaplı olup, ikisi kalınlaştırma yapılarak üzerine poliüretan parlak cila uygulanmaktadır. Masa üst tablada, 18 mm ham sunta üzerine suni deri döşenmiş sümen bulunmaktadır. Ayaklar MDF' den karkas yapılarak kalınlaştırılacak, üzeri parlak füme lake boyalı olarak üretilir.


 Dream Makam masası
Dream Masa
220 lik Masa: 220*100*75
 Dream Makam Masa etejer
 Dream Etejer
160 lık Etejer : 160*50*60
 Dream Makam Masası Dolap
 Dream Dolap
170 lik dolap:170*50*90
 Dream makam masa sehpa
 Dream Sehpa
60 lık sehpa: 60*60*42
100 lük sehpa: 100*60*42


 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Dream Cilalı Makam Masaları Doğal ahşap kaplamalı ve lake boyalı üretilen büro makam masalarındandır. Farklı ölçü ve renklerde ofis makam masası modelleri için bizimle iletişime geçiniz. Dream cilalı makam masaları-DRM-20 Dream Cilalı Makam Masaları

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.